Interline Simply Genius
Interline Simply Genius

Interline Simply Genius

38310015
€ 33,95
Incl. BTW

Simply Genius voor alle opzetbaden. Het allerbeste systeem voor de waterbehandeling van uw zwembad! Een unieke samenstelling in tabletvorm die tot 10.000 liter water per week behandelt. Volg de instructies, installeer het systeem zeer eenvoudig op uw zwembadpomp en geniet van kristalhelder water.


   AL 20 JAAR UW SPECIALIST

   VEILIG BETALEN

   SNELLE LEVERING

Interline Simply Genius Starterkit
Inhoud van de starterkit:

Waterbehandelingsproducten: De kit bevat vaak chloor tabletten, pH-verhoger, pH-verlager en algenbestrijdingsmiddelen om de waterbalans te optimaliseren en bacteriën en algen te bestrijden.
Testkit: Een testkit of teststrips om regelmatig de waterkwaliteit te controleren, zoals de pH-waarde, chloorgehalte en alkaliniteit.
Handleiding: Een gedetailleerde handleiding die stap voor stap uitlegt hoe je de waterkwaliteit kunt controleren en de benodigde behandelingen kunt uitvoeren.
Toebehoren: Dit kan een schepnet, een borstel voor de wanden en bodem, en een thermische afdekking bevatten.
Voordelen van de Interline Simply Genius Starterkit:

Compleet pakket: Bevat alle essentiële producten en tools die je nodig hebt voor het onderhoud van je spa, jacuzzi of zwembad.
Gemakkelijk te gebruiken: De handleiding en de meegeleverde producten maken het onderhoud eenvoudig, zelfs voor beginners.
Efficiënt: Door regelmatig gebruik van de starterkit blijft de waterkwaliteit op peil en worden problemen zoals troebel water of irritatie van de huid voorkomen.
Veiligheidsinstructies:

Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking voor veilig gebruik en opslag van de producten.
Bewaar de producten op een koele, droge plaats buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Interline
8719244095537
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking