Vitalis Platinum Marine Flakes 22gr
Vitalis Platinum Marine Flakes 22gr

Vitalis Platinum Marine Flakes 22gr

VI-PF00022
Laatste items in voorraad
€ 7,25
Incl. BTW

Vitalis Marine Flakes zijn Vlokken voor Omnivore Zoutwatervissen


   AL 20 JAAR UW SPECIALIST

   VEILIG BETALEN

   SNELLE LEVERING

Vitalis Marine Flakes – Vlokken voor Omnivore Zoutwatervissen

Vitalis Marine Flakes is de resultaat van de deskundige kennis van World Feeds van natuurlijke ingrediënten en is een uitstekend verteerbare, gebalanceerde vlokkenvoer voor omnivore zoutwatervissen. Het kan als complete voeding worden gebruikt, in combinatie met de Algae Flakes of afwisselend met de Platinum lijn voor de beste resultaten.

De uniek zachte structuur van de Vitalis Marine Flakes wordt verkregen door de lage temperatuur extrusieproces en het zorgt voor een veel snellere spijsvertering. Het voer wordt gemakkelijk geperst wanneer het in de buccale holte komt en breekt vervolgens makkelijk af voor een zeer snelle absorptie via de darmwand.

Vitalis Marine Flakes bevordert de gezondheid, natuurlijke kleurenpracht en vitaliteit van uw zoutwatervissen en steunt als gevolg het immuunsysteem.

Door de uitstekend verteerbare en bio-beschikbare ingrediënten produceren Vitalis producten minimale afval wat resulteert in aanzienlijke verbeteringen in de waterkwaliteit en verminderen daardoor de belasting op het filtratiesysteem aanzienlijk.

Verkrijgbaar in: 22gr, 40gr en 250gr

Geschikt voor alle tropische zoutwatervissen:

Juffers, Anemoonvissen, Koraalduivels, Anthiassen, Feeënbaars, Koraalvlinders, Alle zoutwater Keizersvissen, Lipvissen, Zandalen, Papegaaivissen, Koraalklimmers.

SAMENSTELLING

Vis en visderivaten, derivaten van plantaardige oorsprong, weekdieren en schaaldieren, oliën en vetten, vitaminen, mineralen.

INHOUD ANALYSIS

Proteïnen 49%, Vetten 10,5%, Anorganisch stoffen 10,5%, Vezels 1,1%.

TOEVOEGINGEN

Additieven: Astaxanthine 167 mg/kg.
Voedingsadditieven: Vitamine A 15.000IU/kg, Vitamine D3 2.000IU/kg, Vitamine E 200mg/kg, Zinksulfaat monohydraat 208mg/kg, Mangaansulfaat monohydraat 131mg/kg, Cupri-sulfaat pentahydraat 88,5mg/kg, Ijzersulfaat monohydraat 28,7mg/kg, Watervrij Calciumjodaat 12,4mg/kg.

KENMERKEN EN VOORDELEN

  • Unieke grote vlokformule.

  • Minder afval en verbeterde waterkwaliteit.

  • Natuurlijke ingrediënten uit duurzame bronnen.

 

VOEDINGSADVIES

Een compleet visvoer, geschikt voor alle tropische zoutwatervissen. Voor oppervlakte grazers de vlokken op het wateroppervlak strooien. Voor midden en bodembewoners vlokken samenknijpen en onder het wateroppervlak verspreiden.

  • Vissen tot drie keer per dag voeren.

  • Niet overvoeren.

  • Verwijder niet opgegeten voer.

  • Koel en droog bewaren.

  • Voer met droge vingers pakken.

  • Buiten het bereik van kinderen houden.

  • Niet voor menselijke consumptie.

1 Item
Nieuw
5060139357876
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking