Interline PH- tabletten 80 st van 8 gr
Interline PH- tabletten 80 st van 8 gr
Interline PH- tabletten 80 st van 8 gr
Interline PH- tabletten 80 st van 8 gr

Interline PH- tabletten 80 st van 8 gr

52781312
€ 9,95
Incl. BTW


   AL 20 JAAR UW SPECIALIST

   VEILIG BETALEN

   SNELLE LEVERING

Productomschrijving

Voordat je begint met chloor toevoegen aan het water is het van belang om de pH-waarde van het water tussen 7.2 en 7.6 te hebben. Te hoge pH-waarde dien je bij te stellen met pH-minus, te lage pH-waarde met pH-plus. Het pH-correctiemiddel dien je altijd eerst op te lossen in een emmer lauw/warm water. Daarna graag oplossen over de oppervlakte van het zwemwater. De pomp/filter laat je draaien. Na ca. 2 uur kan je nogmaals testen en eventueel corrigeren. Inhoud: 80 stuks. 

Afhankelijk van de wijze waarop je doseert, kan de oplostijd van de tabletten variëren. In een chloordrijver kan de oplostijd van een 8-grams tablet minder dan een dag bedragen. Deze indicatie is o.a. afhankelijk van de capaciteit van de pomp-filterinstallatie en de wijze waarop een chloordrijver in het zwembad is geplaatst.

  • Voor het verlagen van de pH-waarde van zwemwater

  • Voor de optimale werking van het chloor

  • Tabletten van 8 gram per stuk

  • Geschikt voor hard en zacht water

 

Wij adviseren om in de avond na het zwemmen het chloor aan het water toe te voegen. Voeg chloortabletten nooit direct aan het water toe, gebruik een chloordrijver of chloor doseersluis. Wanneer chloor direct met het zwembad in contact komt, kan de zwembadfolie verkleuren.

Interline
7 Items
8717496964526
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking