Premtech seal&glue kit
Premtech seal&glue kit

Premtech seal&glue kit

102102
€ 21,75
Inclusief belasting

Seal & Glue

Seal & Glue is een hoogwaardig één-component verlijmende afdichtingskit op basis van een MS polymeer. Het product kan ingezet worden voor diverse verlijmingen en afdichtingen. Dit kan op ondergronden zoals: metaal, hout, steen, gips, glas, klei, lood, koper, beton en vele kunststoffen. Daarnaast is Seal & Glue blijvend flexibel en bereikt het product een hoge eindsterkte.

De Seal & Glue wordt o.a. toegepast bij hout, poreuze ondergronden, carrosserieën en vele andere ondergronden en toepassingen.

Seal & Glue is tevens een belangrijk onderdeel van het PremTech WaterTight System. In dit systeem wordt de Seal & Glue ingezet om de hoeken in badkamers dicht te zetten, alvorens deze dicht gesprayed worden met de Spray Seal. De Seal & Glue zorgt in deze hoek voor voldoende body, zodat werking van de ondergronden beter opgevangen kan worden.


   AL 20 JAAR UW SPECIALIST

   VEILIG BETALEN

   SNELLE LEVERING

Seal & Glue is een hoogwaardig één-component verlijmende afdichtingskit op basis van een MS polymeer. Het product kan ingezet worden voor verlijmingen en afdichtingen op diverse ondergronden zoals: Folie Epdm,metaal, hout, steen, gips, glas, klei, lood, koper, beton en vele kunststoffen. Daarnaast is Seal & Glue blijvend flexibel en bereikt het product een hoge eindsterkte.

  • Zeer veelzijdig

  • Soepele verwerking

  • Hoge eindsterkte

De Seal & Glue wordt o.a. toegepast bij hout, poreuze ondergronden, carrosserieën, kunststoffen en vele andere ondergronden en toepassingen.

Premtech
9 Items
Nieuw
1000000001457
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking