Voorjaars/herfst mix voer 5,5L

Voorjaars/herfst mix voer 5,5L

Spierings vis

Nieuw

Dit is de ideale mix om te voeren in zowel het voorjaar als het najaar.

bestaat uit:

Kamakura 4,5mm

Wheat germ 3-6mm

Grower 4,5mm

Meer details

3000 Items

€ 22.50

incl. BTW
  • 4be3a3da528caa67d5a2c81e9c63d210.jpg
  • 3f5ff147fdd53ac36e801b7b0d5118e6.jpg
  • 9c30a3e13aa4d4e5ddf72da7bdb54fdf.jpg

- Alles voor uw vijver & aquarium

- Gratis verzending vanaf €50,-

- Vóór 12 uur besteld = morgen in huis

- Uw hobby is onze passie

KAMAKURA

Kamakura is een 100% natuurlijk funtioneel voeder ter bescherming van uw Koi tegen bacteriële, virale en parasitaire infecties. Kamakura is niet enkel samengesteld uit de beste en hoogst verteerbare voedingsstoffen, maar het biedt u door zijn unieke samenstelling waarbij pro- en prebiotica in harmonie samenwerken een functioneel voeder dat zijn gelijke niet kent. Aan het Kamakura-voeder worden bacteriën noodzakelijk voor de optimale darmwerking toegevoegd terwijl gelijktijdig de ideale voedingsbodem voor deze bacteriën via hetzelfde voeder verstrekt wordt. Op deze manier voorkomt Kamakura dat ziekteverwekkende bacteriën in de darm de overhand kunnen krijgen. Bovendien wordt via dit Kamakura-voeder het immuun of afweersysteem van de koi optimaal alert gehouden. Dit gebeurt door specifieke bêta-glucanen die direct de afweercellen stimuleren te combineren met de noodzakelijke bouwstenen voor dit afweersysteem. Geef daarom altijd kamakura op zeer regelmatige basis. .

 

GROWER

De vermelde voordelen van de geëxtrudeerde voeders, zijn ook op de Karper Grower EX van toepassing. Dit voeder is echter - in tegenstelling tot de Karper EX - een drijvend groeivoeder. Karper Grower EX is dan ook één van de proteïnerijkste voeders die voor de viskweker ter beschikking staan en toch drijvend is. Bijkomend voordeel van drijvend voeder is de gemakkelijke visuele controle van het eetgedrag van de vissen.

 

WHEAT GERM

Tal van Japanse koi-kwekers raden aan om karperachtigen in de winter een dieet gebaseerd op tarwekiemen voor te schotelen. Karpervoeders op basis van tarwekiemen zijn ideaal gebleken om ’s winters te voorzien in de nodige energie. Vissen groeien namelijk niet tijdens de wintermaanden maar dienen wel wat energie op te nemen om de noodzakelijke lichaamsfuncties te onderhouden. Tarwekiemen zijn bovendien rijk aan vitamine E waardoor de vetten in de korrels minder snel ranzig worden. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk de hele winter door bewaard worden zonder kans op bederf. Onze Wheat-Germ korrel bevat 40% tarwekiemen.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Spierings vis
Lees meer

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.