Vitalis Algae flakes 30gr
Vitalis Algae flakes 30gr

Vitalis Algae flakes 30gr

VI-101011
Tijdelijk uitverkocht
€ 6,75
Incl. BTW

Unieke grote vlokformule.
Minder afval en verbeterde waterkwaliteit.
Natuurlijke ingrediënten uit duurzame bronnen.
Inhoud: 30 gram.


   AL 20 JAAR UW SPECIALIST

   VEILIG BETALEN

   SNELLE LEVERING

Vitalis Algae Flakes

De Algae Flakes combineren de deskundige kennis van Vitalis van natuurlijke ingrediënten en conserveringsmiddelen samen met een mix van zorgvuldig geselecteerde algen voor herbivore zoutwatervissen. Vitalis geeft bijzondere nadruk op de eisen van bodembewoners en delicate eters om een uitstekend verteerbare, gebalanceerde dieet voor herbivore zoutwatervissen aan te bieden. Deze algen vlokken zijn gemaakt van hele componenten die optimale minerale profielen aanbieden en een rijke bron zijn van hoge kwaliteit proteïne en natuurlijke carotenoïde pigmenten. De unieke zachte structuur van dit vlokkenvoer wordt verkregen door de lage temperatuur extrusieproces en het zorgt voor een veel snellere spijsvertering. Het voer wordt gemakkelijk verwerkt wanneer het in de buccale holte komt en breekt vervolgens makkelijk af voor een zeer snelle absorptie via de darmwand. Vitalis Algae Flakes bevordert de gezondheid, natuurlijke kleurenpracht en vitaliteit van de zoutwatervissen en steunt als gevolg het immuunsysteem. Door de uitstekend verteerbare en bio-beschikbare ingrediënten produceren Vitalis producten minimale afval wat resulteert in aanzienlijke verbeteringen in de waterkwaliteit en verminderen daardoor de belasting op het filtratiesysteem.

Geschikt voor alle herbivore tropische zoutwatervissen:

Doktersvissen, koraalvlinders, alle zoutwater keizersvissen, juffers, anemoonvissen, konijnvissen en lipvissen.

Samenstelling:

Algen, derivaten van plantaardige oorsprong, vis en visderivaten, weekdieren en schaaldieren, mineralen, oliën en vetten.

Kenmerken en voordelen:

- Unieke grote vlokformule.
- Minder afval en verbeterde waterkwaliteit.
- Natuurlijke ingrediënten uit duurzame bronnen.
- Inhoud: 30 gram.

Voedingsadvies:

Een compleet vissenvoer, geschikt voor alle herbivore tropische zoutwatervissen. Voor oppervlaktegrazers de vlokken op het wateroppervlak strooien. Voor midden- en bodem bewoners vlokken samenknijpen en onder het wateroppervlak verspreiden.

- Niet overvoeren.
- Verwijder niet opgegeten voer.
- Koel en droog bewaren.
- Voer met droge vingers pakken.
- Buiten het bereik van kinderen houden.
- Niet voor menselijke consumptie.

Nieuw
5060139352611
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking