CN Legholen M rood
CN Legholen M rood

CN Legholen M rood

45004
Levertijd 5-7 werkdagen
€ 5,95
Incl. BTW

Het leghol wordt door meerdere vissoorten gebruikt om hun eieren in af te zetten en/of om hun jongen in groot te brengen. Vooral Harnasmeervallen (l-nummers) gebruiken deze schuilplaatsen om hun eieren af te zetten, vaak bewaakt de man deze tot ze zijn uitgekomen.


   AL 20 JAAR UW SPECIALIST

   VEILIG BETALEN

   SNELLE LEVERING

De legholen zijn handgemaakt van keramiek en ze zijn 100% veilig voor mens, dier en natuur. De legholen zijn verkrijgbaar in de rode en bruine kleur. Al onze keramische legholen worden handgemaakt in IJmuiden, Nederland.   De D-vormige legholen zien er mooi uit, zijn zeer gemakkelijk schoon te maken en hebben een extreem lange levensduur. Dit leghol is oorspronkelijk ontworpen voor de kweek van de L046. De afmetingen en vorm zijn precies afgestemd op de L046.   De D-vormige legholen van CeramicNature worden veel gebruikt als schuilplaats of kweekhol. Het leghol wordt door meerdere vissoorten gebruikt om hun eieren in af te zetten en/of om hun jongen in groot te brengen. Vooral Harnasmeervallen (l-nummers) gebruiken deze schuilplaatsen om hun eieren af te zetten, vaak bewaakt de man deze tot ze zijn uitgekomen. Voor de kweek van l-nummers raden wij aan om meerdere vormen en maten legholen te gebruiken zodat de l-nummers zelf kunnen kiezen welke zij het beste vinden. Probeer de legholen ook in verschillende stromingsrichtingen te leggen, dit zullen de vissen waarderen. Naast onze D-vormige legholen, bieden wij ook een ruim assortiment aan met andere soorten legholen. Wij hebben onder andere ronde, rechthoekige, driehoek vormige en natuurgetrouwe legholen in ons assortiment.

Voor het aquarium:

  • De D-vormige medium legholenzijn geschikt voor L-nummers tot 12 cm zoals de L046, L102, L129, L136, L144, L181, L199, L201, L236, L260, L262 en de L397. De L046 wordt door verschillende kwekers gekweekt in onze D-vormige medium legholen.

 

Daarnaast zijn ze natuurlijk ook te gebruiken als schuilplaats voor kreeften, garnalen, meervallen, etc.

8719831450046
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking